UA-118701911-1
 
Pragmatisch en effectief


Onze diensten 

Individuele coaching gericht op persoonlijke groei.

Ongeacht wat de aanleiding is, soms kom je op een punt in het leven dat je het even niet meer weet. Wat je wilt of hoe je ergens kunt geraken. Loop je misschien ergens vast of heb je juist een helder doel voor ogen maar de weg er naar toe... "Hoe moet ik beginnen, of hoe pak ik het aan?" In dat geval kan ik je als coach verder helpen. De gesprekken met mij zijn pragmatisch ingestoken en OPEN. Open als, met eerlijkheid, respect, niet in beton gegoten, maar elk moment in staat om bij te sturen, omdat de situatie daar in de praktijk vaker om vraagt. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Loopbaanbegeleiding 

Kriebelt het, of jeukt het op werkgebied. Wil je stappen zetten binnen of buiten je huidige werk. Met IVY Career hebben wij naast de persoonlijke coaching die ik je biedt een prachtig platform in handen waarmee wij je talenten heel concreet kunnen maken. 

De testen hebben een wetenschappelijke basis, objectief en zijn evidence based. Alle assessments van IVY Career zijn wetenschappelijk gevalideerd. De intelligentietesten zijn afgeleid van de CANTAB (Cambridge, UK) en de emotionele intelligentietesten zijn afgeleid van Berkeley Universiteit (California USA). De persoonlijkheidstest is afgeleid van de BIG 5 persoonlijkheidskenmerken. De BIG 5 kijkt naar extraversie, meegaandheid, openstaan voor ervaringen, emotionele stabiliteit en zorgvuldigheid (conscientieusheid).

Pak de regie over je eigen carriere met IVY Career

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!