Hulp bij...


Persoonlijke ontwikkeling

Je leidt je leven. Waarschijnlijk ben je tevreden, gaat het z'n gangetje. Maar misschien zijn er ook wel wat zaken die je liever anders zou zien. Waar je allang mee rondloopt en die je eigen¬lijk wel eens wil oppakken. OPEN gaat met je aan de slag en helpt je met de ontwikkeling die jij zo belangrijk vindt.

Doelcoaching, coaching bij goede voornemens

Zijn er zaken die je wilt bereiken in je leven maar waar je tot nu toe de kracht of de wil niet voor hebt gehad, misschien goede voornemens die tot op heden niet gerealiseerd werden. Laat je bijstaan door OPEN en ervaar je eigen kracht. Sta OPEN voor je eigen potentieel.

Luisterend oor

Iemand kunnen vertrouwen, iemand die luistert zonder te oordelen. Praten zonder dat iets moet veranderen, of misschien toch wel, maar dat bepaal je zelf. Praten helpt bij verwerking van verdriet. OPEN luistert naar je.

Talentontdekking

Als je iets doet waar je hart ligt en waarin je getalenteerd bent, dan doe je dat waarschijnlijk héél erg goed. Misschien weet je diep in je hart waar je kracht ligt. Of wat je heel graag zou willen doen. Of durf je er misschien niet aan toe te geven..? 'Neeee, ik toch niet...?' OPEN graaft met je mee. Samen op zoek naar jouw talent. Want bewust zijnde van je talent bereik je de mooiste dingen.

Werkgerelateerde issues

Ergens weet je dat het niet helemaal klopt, je zit op je werk niet op de juiste plek of je kwaliteiten komen nog niet geheel tot uiting. OPEN zoekt met je mee en zet je stevig op de rails. Jij in je kracht bent een aanwinst voor iedere werkgever.

Solliciteren

Hoe open je deuren die tot op heden gesloten blijven? OPEN gelooft dat iedereen die vanuit zijn eigen talent naar zichzelf en het arbeidsproces kijkt alleen maar puur kan zijn en 100% overbrengt wie hij is, wat hij kan en welke waarde hij voor de organisatie heeft. OPEN biedt op sollicitatievlak de onderstaande diensten aan als totaalpakket of modulair;

  • Jezelf in kaart
    • Wat is je talent, wat zijn je kwaliteiten en wat is je motivatie
  • Samenstelling en opmaak sollicitatiedossier (CV)
  • Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Matching Ambitie en Markt & Persoonlijk AanvalsPlan
  • Aquireren & Solliciteren (bellen, mailen, schrijven, nabellen enz.)
  • Gespreksvoorbereiding en Gespreksevaluatie
  • Service met OPEN einde (OPEN blijft achter je staan totdat je die baan hebt die je wenst).