Hulp bij...


Ontwikkeling van krachtige medewerkers & teams

Halen jouw medewerkers het beste in zichzelf naar boven, zijn ze optimaal ontwikkeld? Zitten jouw medewerkers op de juiste posities? Waar wil men naartoe? Wat wil men nou echt bereiken? Dit is het moment om het te laten onderzoeken. OPEN helpt je er graag bij en zet jouw mensen in hun kracht vanuit hun talent en kwaliteiten.

Werving & selectie

Werft en selecteert met je mee omdat je het mogelijk te druk hebt met ondernemen of omdat je een professioneel klankbord wenst om tot de beste keuzes te komen. OPEN toetst kandidaten op intrinsieke motivatie en talent, zodat jouw onderneming verder in kracht en betrouwbaarheid toeneemt.

Coaching & Training

Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld hogere klanttevredenheid, betere commerciƫle resultaten, zelfsturende teams of kan je je vinger nog niet exact op het probleem leggen. In alle gevallen denkt OPEN met je mee en levert maatwerkoplossingen in coaching & training.

Interim direct

Tijdelijke vervanging of ondersteuning voor coaches en leidinggevenden. OPEN Interim direct zorgt ervoor dat ook tijdens afwezigheid de zaken volgens planning verlopen. Met de komst van OPEN komt er een coach en tevens bedrijfskundige jouw team versterken. Bespreek specifieke taken welke je graag opgepakt ziet en van een nood wordt een deugd gemaakt.